Βόμβες φωσφόρου από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ μέσω Ελλάδας


Για την συνενοχή της αστικής τάξης της χώρας μας στο μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού για να υλοποιηθούν οι νεοταξικοί σχεδιασμοί και ειδικότερα το αμερικανοΝΑΤΟικό σχέδιο περί «ευρείας Μέσης Ανατολής», έχουμε γράψει αναλυτικά.

Μια άλλη πτυχή αυτής της συνενοχής αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή». Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Βόμβες φωσφόρου από τις ΗΠΑ στο Ισραήλ μέσω Ελλάδας» η εφημερίδα αναφέρει:

«Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η εισβολή στη Γάζα, το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό ήταν έτοιμο και φόρτωσε με εμπορικά πλοία 14.000 τόνους όπλων, μεταξύ αυτών και βόμβες λευκού φωσφόρου. Τα φορτία θανάτου διοχετεύτηκαν μέσω της Ελλάδας. Παρά την αμήχανη κυβερνητική διάψευση σχετικού τηλεγραφήματος του Ρόιτερ, τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η “Αυγή” αναφέρουν ότι το φορτηγό πλοίο Wehr Elbe της γερμανικής εταιρείας Oskar Wehr Ky απέπλευσε χθες από τον Αστακό, ενώ άλλα δύο πλοία, μετά την αποκάλυψη του δρομολογίου, τροποποίησαν την πορεία τους κατευθυνόμενα, κατά πάσα πιθανότητα, στην Κρήτη».

Από κει και μέρα θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε και κάτι άλλο.
Όταν έχει εξαγγελθεί εδώ και μέρες από δεκάδες οργανώσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς αντιπολεμική διαδήλωση στο λιμάνι του Αστακού για την Πέμπτη, τι νόημα έχει να αναγγέλλει σήμερα ο «Ριζοσπάστης» συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον ίδιο χώρο για αύριο;
Ρε παίδες του ΚΚΕ μην φοβάστε. Δεν θα θιγεί η «πολιτική σας καθαρότητα» αν ενώσετε τις φωνές σας μαζί μας σε μια αντιπολεμική διαδήλωση!!!
Και οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες έχουν τα όρια τους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *