Δεν είναι αχάριστος ο πλουτοκράτης.

«Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ της Ολυμπιακής αποτυπώνει όλο το μέγεθος της κρίσης. Τη διακόρευσαν, τη σκότωσαν και τώρα χωρίς ίχνος παρθενορραφής την ξεπούλησαν….. Στο τέλος και αφού καταλήστευσαν τα ταμεία της, κατασυκοφάντησαν την ηθική της και φρόντισαν διά της προπαγάνδας να γκρεμίσουν την προσφορά της, την περιέφεραν και τη χλεύαζαν στον ελληνικό λαό.
Και τώρα με 177,2 εκατομμύρια, όσο κάνουν δέκα βιλάρες με θέα το δάσος και τον ουρανό, μας ανακούφισαν από αυτό το βάρος το δυσβάστακτο και εφιαλτικό. Ποιοι; Μα φυσικά οι κυβερνητικοί.
Το έχω ξαναπεί. Κυβέρνηση ψηφίζεις, μεσίτες βγάζεις»!

Αυτά έγραφε ο Δημήτρης Δανίκας στα «Νέα» όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοπρασίας με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ξεπουλούσε την Ολυμπιακή Αεροπορία στον Α. Βγενόπουλος και στην εταιρία του.

Εχτές που έκανε τα εγκαίνια της νέας εταιρείας, στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Βάσης, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Α. Βγενόπουλος είπε στους 6.500 (!!!) καλεσμένους του:

«Κατ’ αρχήν οφείλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους πρώην υπουργούς, τον κ. Κ. Χατζηδάκη κατ’ αρχήν αλλά και τον κ. Ευρ. Στυλιανίδη, καθώς και τον κ. Γ. Παπαθανασίου και την κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αλλά και τον γεν. γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Δ. Πλατή, για τη συνεργασία μας στην πολύ δύσκολη περίοδο της μετάβασης από την παλαιά ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ στη νέα. Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω τον σημερινό πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, διότι σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στήριξε την αποκρατικοποίηση για το πραγματικό συμφέρον του δημοσίου αγνοώντας αντιπολιτευτικές και ψηφοθηρικές σκοπιμότητες. Οπως είχαμε δηλώσει τότε εγγράφως δε θα προχωρούσαμε σε αυτό το εγχείρημα χωρίς τη στήριξή του».

Δεν είναι αχάριστος ο πλουτοκράτης. Εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του στο πολιτικό προσωπικό της χώρας, που κάνει τα πάντα να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες της εταιρίας του ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *