Από λόγια ….

«…Ορισμένες επιλογές της νέας κυβέρνησης μοιάζουν ανεξήγητες. Χθες, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε –σχεδόν τρεις μήνες μετά τον σχηματισμό της– η τοποθέτηση γενικού γραμματέα στο νευραλγικό υπουργείο Εργασίας.

Η καθυστέρηση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με τον ισχυρισμό ότι μελετούσαν τα βιογραφικά των υποψηφίων. Ομως κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε. Γενικός γραμματέας ορίστηκε ο παλιός συνδικαλιστής και πρώην υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο, Ροβέρτος Σπυρόπουλος. Και δεν έχει μόνο αυτές τις ιδιότητες. Μέχρι και σήμερα είναι γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ! Τον ήξεραν δηλαδή καλά όλοι στο ΠΑΣΟΚ, με πρώτον τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού συνεργάζονταν συχνά – πυκνά, τουλάχιστον μέχρι τις πρόσφατες εκλογές. Γιατί λοιπόν να περιμένουν τρεις μήνες για να τον διορίσουν;

Με κάτι τέτοια (και καθυστέρηση και διορισμοί πατεντάτων κομματικών στελεχών) πάνε οι ίδιοι να ακυρώσουν τη διαδικασία που επέλεξαν, με την οποία –υποτίθεται ότι– θα άρχιζε η κατεδάφιση του κομματικού κράτους και θα εδραιώνονταν η αξιοκρατία και η αντικειμενικότητα. Από λόγια…».

“Ελευθεροτυπία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *