Νέο προβοκατόρικο “χτύπημα” στα νότια προάστια…

propaganda-mme-2Με ένα νέο δημοσίευμα Vimaonline.gr που βρίθει ανακριβειών, ψεμάτων και διαστρεβλώσεων και επιδιώκει για μία ακόμα φορά, να δημιουργήσει μια πλαστή εικόνα τόσο σε ότι αφορά τα «γεγονότα» που υποτίθεται ότι καλύπτει δημοσιογραφικά, όσο και σε ότι αφορά πολιτικούς χώρους, συλλογικότητες και αγωνιστές της περιοχής ο “ειδησιογραφικός” ιστότοπος vimaonline συνεχίζει τη συντεταγμένη υπηρεσία του ενάντια σε όσους αγωνίζονται και αντιστέκονται στην περιοχή.

Έχουμε ήδη αναφερθεί αναλυτικά σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας(εδώ)  με αφορμή αναλόγου ύφους προβοκατόρικων δημοσιεύματων του ίδιου ιστότοπου και επί της ουσίας δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο.

Αυτό όμως που συνεχίζει να μας εκπλήσσει είναι ο πηγαίος “γκεμπαιλισμός” του άρθρου και η φασιστικής εμπνεύσεως “αναδόμηση” της πραγματικότητας. Καθόλου τυχαίο, καθώς ο συντάκτης του άρθρου φαίνεται να έχει “πρώτης τάξεως” ενημέρωση από τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό φασιστικών και δολοφονικών οργανώσεων, όπως αυτής της χρυσής αυγής…

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΪΚΟΙ

Πρωτοβουλία Κατοίκων στα Νότια

Πηγή:prwkat.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *