Για τη συγκρότηση μιας αριστερής αντικαπιταλιστικής αγωνιστικής παράταξης στον δήμο της Γλυφάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DSC01020Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/1 συζήτηση εκδήλωση για την δημιουργία αριστερής αντικαπιταλιστικής αγωνιστικής παράταξης στον δήμο της Γλυφάδας ύστερα από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Κατοίκων στα νότια. Το παρόν έδωσαν αγωνιστές που πρωτοστατούν σε τοπικούς και εργατικούς αγώνες της περιοχής, μέλη σωματείων και κοινωνικών συλλογικοτήτων, οργανωμένοι αλλά και ανένταχτοι αγωνιστές.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι σήμερα είναι αναγκαία, για τον εργαζόμενο κόσμο και τους κατοίκους, μία δημοτική παράταξη στον δήμο της Γλυφάδας με μάχιμα, αντι – ΕΕ και αντιδιαχειριστικά χαρακτηριστικά ώστε να ξεδιπλωθούν – και σε τοπικό επίπεδο – μαζικοί κοινωνικοί αγώνες που θα συμβάλλουν στην αντεπίθεση του λαού μας και την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Σκοπός της, μεταξύ άλλων, είναι να αναδειχθούν συγκεκριμένα τοπικά θέματα και να υπάρξουν σαφείς πολιτικές τοποθετήσεις και κινηματικές διεκδικήσεις επί αυτών. Επίσης, αποφασίστηκε η δημοτική παράταξη που θα δημιουργηθεί να παρέμβει και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δημιουργήθηκε ανοιχτή συντονιστική επιτροπή, η οποία θα προετοιμάσει την Ιδρυτική Συνέλευση της Παράταξης. Θα συνεδριάσει την Τρίτη 11/2 στις 7:00μ.μ. στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΩτοβουλία ΚΑΤοίκων στα Νότια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *