Ξεσαλώνει η Ελληνική Δεξιά με το δράμα του λαού της Γαλλίας

unnamedΓεωργιάδης-Κρανιδιώτης-defencenet-Άνθιμος-Μπογδάνος….

Ξεχνά ο βασικός εκφραστής της ακροδεξιάς τάσης της ΝΔ και υποψήφιος ηγέτης της Γεωργιάδης την στήριξη της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση του καθεστώτος Άσαντ, όταν ο τότε ΥΕΠΞ Βενιζέλος παρότρυνε τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα να βομβαρδίσει την Συρία με πρόσχημα την χρήση χημικών όπλων.

Κίνηση που σαφώς θα ενίσχυε την Αλ Κάϊντα και το ISIS.

Σήμερα, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Γεωργιάδης διαμήνυσε ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη». Όπως εξήγησε, η ελληνική κυβέρνηση είναι «αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη».

Φυσικά, τα πτώματα μεταναστών που ξεβράζει η θάλασσα δεν έχουν καμιά αξία. Ή μάλλον, έχουν διαφορετική αξία από τους νεκρούς της Γαλλίας…

Βεβαίως στις ανησυχίες του Γεωργιάδη και όχι μόνο απαντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το να  σκληραίνει ακόμη περισσότερο την στάση απέναντι στους μετανάστες οξύνοντας τα μέτρα ελέγχου-παρακολούθησης-καταστολής.

Στην ίδια εμετική γραμμή το φιλοχρυσαυγίτικο και φιλορωσικό DEFENCENET.GR όπου σε διαδοχικές αναρτήσεις τονίζει: «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Εκατόμβη νεκρών από τις επιθέσεις στο Παρίσι – “Θάλασσα” πτωμάτων στην συναυλία του “Μπατακλάν”! – Δείτε τον χάρτη των σφαγών του Παρισιού».

Πρόκειται για μια ποταπή προσπάθεια συμψηφισμού  με τα ατελείωτα θύματα του ευρωπαϊκού πολέμου κατά των προσφύγων που έχει μετατρέψει τη Μεσόγειο σε ένα απέραντο νεκροταφείο.

Και συνεχίζει: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ “ΘΕΡΙΣΟΥΝ” ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! “Χρυσή βίζα” για την Γαλλία έδωσε η ελληνική κυβέρνηση σε δύο από τους ισλαμιστές μακελάρηδες – Τεράστιο ζήτημα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το defencenews.gr “Δύο οι τζιχαντιστές που μέσω Λέρου έφτασαν στο Παρίσι – Βαρύτατες ελληνικές ευθύνες”.

Toν λόγο στην συνέχεια λαμβάνει ο γνωστός ακροδεξιός μαϊντανός Φαήλος Κρανιδιώτης που γράφει στο κείμενο με τίτλο «Η πολιτική ορθότητα ψόφησε στο Παρίσι». Επανάληψις αρχή της μαθήσεως. Τρεις οι πυλώνες της Ευρώπης: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη. Και για να σωθεί, πρέπει να ξαναγίνει χριστιανικό οχυρό. Σύνηθες το αντεπιχείρημα της βαριάς προοδευτικιάς αγραμματοσύνης, των χρήσιμων ηλίθιων του ισλαμοφασισμού».

Για να ακολουθήσει ένα κήρυγμα ρατσιστικού μίσους και εθνικιστικής πώρωσης, μια πραγματική κήρυξη πολέμου: «Πρέπει να γίνουμε ανελέητα αυστηροί εντός των συνόρων μας, να τα φυλάξουμε άγρυπνα, να φυλάξουμε τις πόλεις μας, την ελευθερία μας, την δημοκρατία, τα ίδια τα παιδιά μας και με μια νέα και τελευταία Σταυροφορία να ισοπεδώσουμε το Ισλαμικό Κράτος και τις χώρες που το υποστηρίζουν. Πρέπει να μηδενίσουμε την εγκατάσταση ισλαμιστών στις χώρες μας και να ελέγξουμε αυστηρά όσους ήδη ζουν ανάμεσα μας».

Επίσης, στο ζήτημα παρενέβη και ο ακροδεξιός Ιεράρχης της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το seleo.gr, στο κήρυγμά του ο Άνθιμος, σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό στο Παρίσι, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το είχα πει πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας. Σίγουρα είμαι κι εγώ στόχος».

2Την λύση όμως την είχε έτοιμη ο παλιάτσος του Αλαφούζου. Ο Μπογδάνος απαίτησε να σταλούν TΩΡΑ γαλλικά βομβαρδιστικά πάνω από τη Συρία.

Φυσικά ο ακροδεξιός βόθρος άνοιξε και απαιτεί όξυνση της κρατικής τρομοκρατίας, να κλείσουν ερμητικά τα σύνορα για τους μετανάστες και να ληφθούν άμεσα στρατιωτικά μέτρα.

Η απάντηση του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική.

Η πρώτη απάντηση θα δοθεί στις κινητοποιήσεις για τον Εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενώ το Σαββάτο 28/11 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κινητοποίηση εναντίον της FRONTEX στο Πειραιά για να ακολουθήσει η μεγάλη κινητοποίηση τον Ιανουάριο εναντίον του Τείχους του Αίσχους στον Έβρο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *