Κατάπτυστο μήνυμα για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου από την Κεραμέως!

Κατάπτυστο μήνυμα για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου από την Κεραμέως! Ακόμα και η γερμανική και αμερικανική πρεσβεία δεν θα προσδοκούσαν κάτι τόσο άθλιο! Εξαφάνισε τον γερμανικό ναζισμό και ιταλικό φασισμό! Εξαφάνισε τη νικηφόρα αντιφασιστική πάλη των λαών!
Ολα έγιναν από μίσος και βία γενικώς!

Αυτό λέγεται πολιτική χυδαιότητα που προσβάλει τον αγώνα του λαού μας, το 1.000.000 νεκρούς μας, τους χιλιάδες εκτελεσμένους, τους 65.000.000 νεκρούς του β’ παγκοσμίου πολέμου, τα 11.000.000 δολοφονημένους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Βέβαια, οι πολιτικοί της μέντορες ανήκαν στους συνεργάτες των Γερμανών, υποστηριχτές του φασισμού και του ναζισμού, άθλιοι δωσίλογοι! Πώς να της μάθουν ότι στον τόπο μας υπήρξαν χιλιάδες κομμουνιστές, αριστεροί και δημοκράτες, υπήρξε το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ.

κ. Κεραμέως αφού δεν ξέρετε για το φασισμό και τον ναζισμό, τουλάχιστον μάθετε σωστά τις ημερομηνίες… 
Η 28η Οκτώβριου δεν είναι παραμονές του β’ παγκοσμίου πολέμου! Αυτός ξεκίνησε το 1939. Τουλάχιστον μια ημερομηνία μπορείτε να την παπαγαλίσετε!
Όσο για τα χρόνια πολλά που μας εύχεστε, τι να σχολιάσει κανείς! Δόξα το λαό μας, υπάρχουν δάσκαλοι σ’ αυτόν τον τόπο. Θα τα διδάξουμε εμείς τα παιδιά μας την ιστορική αλήθεια που εσείς θέλετε να κρύψετε. Με πάθος και χωρίς κανένα φόβο!
Ποτέ ξανά φασισμός!

Πηγή: Ντίνα Ρέππα – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *