Αλλαξε κασέτα

Δεν συμφωνούμε ότι η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ξέρει να «μιλάει μόνο την γλώσσα του σώματος», όπως είπε αγρότης σε τηλεοπτική του παρουσία.
Κι αν στο παρελθόν έτυχε να είναι υπάλληλος του σημερινού προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζ. Καραμίχα, δεν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να σταθούμε.

Ξέρει να λέει και άλλα πράγματα η κ. Μπατζελή. Όπως αυτά που έλεγε όταν το κόμμα της ήταν στην αντιπολίτευση και η ίδια παρουσιαζόταν σαν προστάτης του αγροτικού κόσμου:
«Οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα δίνουν σημαντικά μηνύματα ανάγκης αλλαγής των σημερινών αντιλήψεων για την γεωργία και για το διατροφικό ζήτημα. Δεν υπάρχει οικονομική και κοινωνική τάξη σαν την αγροτική που να έχει υποστεί τόσο σημαντικό πλήγμα που φτάνει στα όρια της επιβίωσης». (δήλωση της στις 3/2/2009).

Τώρα, φυσικά, που η ίδια είναι σε υπουργική καρέκλα και το κόμμα της στην κυβέρνηση άλλαξε κασέτα. Τα αιτήματα των αγροτών έγιναν παράλογα, ενώ η αγροτιά αποτελείτε, γ αυτήν από «σεξιστές», «τραμπούκους», «άτομα που τρελαίνονται από τη δημοσιότητα» κ.ο.κ. (συνέντευξη στο «Βήμα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *