Ξέχασαν την Μέρκελ

Πριν μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει μια καυστική ανακοίνωση που υπέγραφε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ και αναφερόταν ότι το κόμμα στο οποίο εργάζονται έχει να τους πληρώσει αρκετούς μήνες.

Η πλάκα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πληρώσει στους εργαζόμενους του το δώρο των Χριστουγέννων –ένα ποσό ύψους 100.000 ευρώ- διαφορετικά ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλογιάννης θα βρισκόταν κατηγορούμενος σε αυτόφωρη διαδικασία! Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα υπήρξε πανικός στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε κινητοποίηση για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσόν.

Και εδώ είναι που υπήρξε «συναδελφική» αλληλεγγύη αφού σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έδωσε γι’ αυτόν τον «ιερό σκοπό» 200 ευρώ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης 100 ευρώ, ο Γιάννης Μαρκόπουλος 100 ευρώ όπως και άλλοι βουλευτές πέρα απ’ τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Τελικά το ποσόν μαζεύτηκε, το δώρο Χριστουγέννων καταβλήθηκε στους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ και ο Ν. Σαλογιάννης απέφυγε την δικαστική περιπέτεια.

Τελικά μου φαίνεται  ότι δεν έχουν καθόλου πολιτική οξυδέρκεια εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Ένα μαιηλ να έστελναν στην Μέρκελ αναφέροντας πόσο έχει συμβάλει το ΠΑΣΟΚ στην ανορθώσει της .. Γερμανικής οικονομίας, σίγουρα η καγκελάριος δεν θα είχε πρόβλημα να τους στείλει ένα τσεκ αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του μνημονικού ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *