Ο Χρυσαυγίτης Χαπακωμένος Φουσκωτός είναι Φυγόστρατος και Παρτάκιας!

HBnilsjWjqXHxBEErO1jRR_-zle5xBRVKGstaEFc8oPXkv3xp4Go8SLfcgN2uEqkuvoqUQID5Fh7pR_HN12uiWdqbFjI7ntc=s0-d-e1-ftΜια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτή που πλασάρουν οι θρασύδειλοι φασίστες αποδεικνύει έρευνα  του ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «Χρυσαυγίτες φυγόστρατοι και ανυπότακτοι» του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ (15/10/2013):

«Ξέρετε τι ανακάλυψε μια έρευνα που έγινε αυτές τις ημέρες στις Ενοπλες Δυνάμεις; Ένα ποσοστό μελών της Χρυσής Αυγής (κυρίως μέλη ταγμάτων εφόδου, από το Πέραμα, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και αλλού) πέτυχαν αναβολή ή απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, μπρατσωμένοι και με στρατιωτικό βήμα,  πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν… ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις.
***
Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις και, αν διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού. Υπάρχουν, μαθαίνω, περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από τον στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση! Ήδη, όπως πληροφορούμαι, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος».

Είναι όλοι αυτοί οι φασίστες που βυσματώνονται, που «γλύφουν κατουρημένες ποδιές» για να γλυτώσουν τον Στρατό,  που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που δεκάδες χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι λιώνουν στην σκοπιά και στην αγγαρεία. Όλοι αυτοί οι ατομιστές  που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και  επιτίθενται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, το οποίο καθημερινά αναπτύσσει συνδικαλιστική δράση για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φαντάρων, παίρνει θέση και εναντιώνεται στον εθνικισμό-ρατσισμό-φασισμό και στις αποστολές καταστολής πλήθους του Στρατού.

Ουσιαστικά, αποδεικνύεται όλη η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των Χρυσαυγιτών και των Λοιπών Υπερπατριωτών-Φασιστών, που ενώ απαιτούν “Αίμα Και Τιμή”, κάνουν Λούφα, “την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από τον Στρατό”. Αποδεικνύεται ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί Φασιστικό αντίγραφο των αστικών κομμάτων εξουσίας. Βουτηγμένη στο Ρουσφέτι και στο Βόλεμα των δικών της παιδιών. Υπερασπιστής των Εφοπλιστών, των Τραπεζιτών και των Καναλαρχών. Που Υπερασπίζει το κλείσιμο της ΕΡΤ και τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Αλλά οι Χρυσαυγίτες, είτε είναι ΕΠ.ΟΠ., τεμπέληδες που παρακάλεσαν τους πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να τους βάλουν στον Στρατό και να αράξουν, χώνοντας τους φαντάρους, είτε είναι Στρατηγοί που ποτέ δεν έφεραν αντίρρηση στους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι δεν ήξεραν τίποτε για το πάρτυ με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Μια σιωπή που ανταμείφτηκε με τις καλύτερες μεταθέσεις στο εξωτερικό και να αμείβονται με δυο και τρεις μισθούς.

Είναι όλοι το ίδιο. Φιλοτομαριστές, παρτάκηδες, διαπλεκόμενοι, έτοιμοι να πουληθούν σε όποιον δίνει τα περισσότερα. Τώρα που μας τελείωσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τρέχουν πίσω από το Φύρερ των ΝΑΖΙ για να τους βγάλει ευρωβουλευτές και να πληρώνονται με 17000 ευρώ μηνιαίως. ΑΙΜΑ-ΑΤΙΜΙΑ-ΚΟΝΟΜΑ για την πάρτη τους…

Θυμίζουμε την σχετική καταγγελία μας την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013, για το φυγόστρατο Χρυσαυγίτη από την Σπάρτη που προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας και οδήγησε το ΓΕΣ σε σχετικό πόρισμα που μας δικαίωσε:
«”Καραμπινάτος”  Ανυπότακτος Και Με Μήνυση ”Στην Πλάτη Του” Από Το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας Προέκυψε Από Την Έρευνα Που Διέταξε Η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά. Ο Φερόμενος Ως Χρυσαυγίτης Που Πήρε Τον Περασμένο Μάιο Νέα Αναβολή Από Το ΚΕΕΜ Σπάρτης Κάνοντας, Σύμφωνα Με Καταγγελία Του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, Φασαρία. Μάλιστα  το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής».
Και μετά η Χρυσή Αυγή κοπανιόταν με άρθρα για να αποδείξει ότι δεν είναι φυγόστρατοι, ενώ τραγικοί οπαδοί της, που είχαν πάρει αναβολή, παρουσιάζονταν στο ΚΕΝ Αυλώνα, με μπλουζάκια της δολοφονικής συμμορίας, για να αποδείξουν ότι πάνε στον στρατό!

«ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΚΩΝΙΑ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Ι5 ΣΤΟ ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΗΤΕΙΑ 18 ΜΗΝΩΝ ΣΤΑ 18, ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Ι5. ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ Ι5…

Με αφορμή τη νέα ΕΣΣΟ που παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα, θέλουμε να καταγγείλουμε ένα γεγονός που συνέβη στην προηγούμενη κατάταξη το Μάη (2013 Β) στο κέντρο κατάταξης στη Σπάρτη (ΚΕΕΜ). Συγκεκριμένα, την ώρα που εκατοντάδες άτομα παρουσιάζονταν στο κέντρο (και χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα) για να υπηρετήσουν ως ίσοι ανάμεσα σε ίσους, παρουσιάστηκε το φαινόμενο πολλών που επιδίωξαν να πάρουν αναβολή ή και απαλλαγή, το γνωστό Ι5. Αυτό από μόνο του δεν είναι πρωτόγνωρο. Αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν ήταν τόσο η πληθώρα ατόμων που προσήλθαν επικαλούμενα ιατρικούς λόγους, υπαρκτούς ή όχι, αλλά το ότι συνέβη από κάποιους που σίγουρα ξενίζουν με την απόφασή τους αυτή καθώς προβάλλονται ως Εθνικιστές και υποστηρίζουν ότι «ο Στρατός σε κάνει Άνδρα».

Συγκεκριμένα, γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, παρουσιάστηκε εκπρόθεσμα για να ζητήσει την απαλλαγή του από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις με οποιονδήποτε τρόπο (δηλαδή “εφευρίσκοντας” οποιαδήποτε ασθένεια ήταν δυνατόν, από τις ψυχιατρικές που χρησιμοποιούνται συνήθως ως άλλοθι, ακόμη και ορθοπαιδικές). Σαν να μην ήταν αρκετή η έκπληξή μας από το γεγονός καθαυτό, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίεργα όταν στην εκπρόθεσμη αυτή διαδικασία,  ο Χρυσαυγίτης ζήτησε να πάρει την απαλλαγή “εδώ και τώρα”, απειλώντας με οποιοδήποτε τρόπο στρατιώτες και στελέχη του ΚΕΕΜ αλλά και του στρατιωτικού νοσοκομείου της Τρίπολης (411), αν δεν την έπαιρνε. Κάποιος θα πίστευε ότι σε αυτό το σημείο θα παρέμβαινε η στρατονομία, θα εξεταζόταν κάποια στιγμή ο Χρυσαυγίτης για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του και θα αποφαινόταν η αρμόδια επιτροπή απαλλαγών για το αν είναι ικανός να υπηρετήσει ή όχι. Αντίθετα, αυτό που έγινε ήταν ότι έφυγε από το στρατόπεδο (αν και ουσιαστικά λιποτάκτης!), και με αντίστοιχες σωματικές απειλές κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο Ι5 από το νοσοκομείο, απειλώντας τόσο το ιατρικό όσο και το στρατιωτικό προσωπικό με προσωπικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας την εντοπιότητά του!

 Τα παραπάνω γεγονότα μας δημιουργούν εύλογα τα αντίστοιχα ερωτήματα:

*  Πώς γίνεται γνωστοί  Χρυσαυγίτες να ζητούν την παράνομη και προκλητική απαλλαγή τους από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις τη στιγμή που οι υπόλοιποι νέοι κατατάσσονται για να “υπηρετήσουν την πατρίδα”, φυλάνε την παραμεθόριο σε ακραίες συνθήκες σωματικά και ψυχολογικά από τα στελέχη – ομοϊδεάτες του Χρυσαυγίτη; Οι κραυγές των νεοναζί για αύξηση της θητείας, ένταση του πολεμικού κλίματος με την Τουρκία και περισσότερες ασκήσεις, στράτευση των γυναικών και στα 18 δεν ισχύουν για τα δικά τους παιδιά; Είναι τυχαίο που σε κάθε θάλαμο οι Χρυσαυγίτες γίνονται περίγελως ανάμεσα στους υπόλοιπους φαντάρους, τόσο στα κέντρα εκπαίδευσης όσο και στις μονάδες, με αποτέλεσμα την κοινωνική απομόνωσή τους;

* Πώς γίνεται άτομα σαν το φασιστοειδές να παίρνουν προκλητικά Ι5, χωρίς κανέναν στρατιωτικό ή ιατρικό έλεγχο, τη στιγμή που πραγματικά ασθενείς, ακόμα και εξαθλιωμένοι τοξικομανείς, υποβάλλονται σε εξονυχιστικούς και εξευτελιστικούς ελέγχους, αρνητές στράτευσης κυνηγιούνται με επανειλημμένα στρατοδικεία και εξοντωτικές ποινές;

* Πώς γίνεται τα στελέχη του ελληνικού στρατού που βγάζουν το άχτι τους στους φαντάρους καθημερινά να γίνονται ξαφνικά “γατάκια” μπροστά σε υμνητές του ναζισμού και να εξυπηρετούν κάθε τους απαίτηση, ακόμα και ο διοικητής του ΚΕΕΜ που ουσιαστικά αποφάσισε την παράτυπη αντιμετώπιση του Χρυσαυγίτη; Φυσικά, αυτό ισχύει και για κάθε λογής celebrity που κατατάσσεται, από ηθοποιούς και αθλητές μέχρι επιχειρηματίες και βύσματα, αλλά από πότε είναι λογικό να τιμωρείται ο μέσος στρατιώτης που υπηρετεί για ψύλλου πήδημα και να αντιμετωπίζεται ευνοϊκά ο τραμπούκος “για να μη χαλάσει η αρμονία της μονάδας”; Για κορόιδα μας έχουν;

Από μεριάς μας, θεωρούμε απαράδεκτο το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και κάθε αντίστοιχο περιστατικό που συμβαίνει κατά συρροή σε όλα τα κέντρα κατάταξης. Όχι μόνο δείχνει τη σαπίλα αυτών που διοικούν τον Ελληνικό Στρατό, αλλά και πολύ περισσότερο δείχνει την υποκρισία της συμμορίας της Χρυσής Αυγής, που από τη μία πυροδοτούν ένα πολεμοχαρές κλίμα απέναντι σε όποιον δεν είναι ομοαίματος (και στα φτωχά και αδύναμα κοινωνικά στρώματα, να προσθέσουμε εμείς), αλλά από την άλλη τάσσεται με τη λογική της λούφας και το φορτώματος της θητείας στο φαντάρο που κατατάσσεται υποχρεωτικά, μακριά από τη δουλειά του, τις σπουδές του και την οικογένειά του.

Για μας, ο μόνος τρόπος ήταν και θα είναι πάντα η θητεία με όλα τα δικαιώματα που μας ανήκουν, διεκδικώντας μια ανθρώπινη θητεία με πραγματικό μισθό για την εργασία που προσφέρει ο οπλίτης, κατάργηση των παράνομων υπηρεσιών και καψωνιών που αποφασίζουν διοικητές και στελέχη, τη μη συμμετοχή μας σε ιμπεριαλιστικές αποστολές και ασκήσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ-Ισραήλ, τη δυνατότητα για ελεύθερο συνδικαλισμό στο στρατό όπως και στην πολιτική μας ζωή, αφού δεν είμαστε παρά πολίτες με στολή.

Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την αντίθεση μας στην υποχρεωτική στράτευση και στο Μισθοφορικό Στρατό, την άρνηση συμμετοχή μας σε Αποστολές Καταστολής Πλήθους».

Αλήθεια, η στάση αυτή των φαντάρων πόσο διαφέρει από την τοποθέτηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, που ανέχεται τους φασίστες και τους καλύπτει;

Γιατί τι άλλο αποδεικνύει το πόρισμα με τις λευκές σελίδες των Επιτελείων για τη διείσδυση της δολοφονικής συμμορίας στον Στρατό, που παρουσίασε ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος;
Ανάγκη επομένως συγκρότησης αντιφασιστικού μετώπου ως πλευρά του κινήματος μέσα στον Στρατό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

 

Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *