Γνωστή η μεθόδευση και το αποτέλεσμα


Σωστός ο «Ριζοσπάστης» που γράφει σήμερα ότι:
«Εδώ χάσαμε τη λίμνη, χάσαμε την παραλίμνη, χάσαμε τα κτήματα, χάσαμε τα οικοδομικά φιλέτα, χάσαμε τα ακίνητα, το «φλέγον» γι’ αυτούς ζήτημα είναι αν «χάσαμε» και μερικά λεπτά από τα βίντεο με τους «μουσαντένιους» και τους «πενταβρωμίδηδες» που καμώνονται τους πεντακαθαρίδηδες (!)…

Ιδού το «μέγα πρόβλημα»! Το πρόβλημα δεν είναι ότι μια ολόκληρη δημόσια διοίκηση, επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ, βάζει τις υπογραφές της για να λεηλατείται η χώρα. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε το κρατικά επιδοτούμενο χριστεμπόριο ούτε ο κομπραδορισμός που με ή χωρίς ράσα απαλλοτριώνει βουνά, λαγκάδια, παραλίες, λίμνες, δάση και δημόσια γη για λογαριασμό «ημετέρων». Το πρόβλημα, το «μέγα πρόβλημα» πλέον, είναι ποιος έχει υποκλέψει περισσότερες φορές τον άλλον.

Κατά τα λοιπά, και ο ένας και ο άλλος, διατηρούν περίοπτες θέσεις σε ένα σύστημα, κοινωνικό, οικονομικό και κυρίως πολιτικό, που έχει κατακλέψει, καταλεηλατήσει και καταεξευτελίσει τα πάντα σε αυτό τον τόπο».

Μια ένσταση μόνο. Αφού στο ΚΚΕ ξέρουν πολύ καλά ότι η λεγόμενη Εξεταστική Επιτροπή είναι ένας καραγκιοζ-μπερντες και συστάθηκε μόνο για να δημιουργηθεί η αίσθηση στον κόσμο ότι το πολιτικό σύστημα έχει την δυνατότητα να «αυτόκαθαρίζετε» γιατί την νομιμοποιεί με την παρουσία του;

Το αποτέλεσμα και αυτής της διαδικασίας είναι γνωστό. Κάθε κόμμα που συμμετέχει σ’ αυτή την παράσταση θα βγάλει το δικό του πόρισμα και θα πέσει η αυλαία στέλνοντας και αυτό το σκάνδαλο στο … χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *