Θρασύς και προκλητικός ο υπουργός Μπάτσων και Καταστολής

Η πιο σωστή τοποθέτηση κοινοβουλευτικού κόμματος για τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα κατά την διάρκεια των παρελάσεων προέρχεται από τον Σύριζα (δείτε το βίντεο) και η πιο άθλια δήλωση πολιτικάντη ακούστηκε από το στόμα του υπουργού Προστασίας του Συστήματος. «Το αυγό του φιδιού επωάζεται στα χέρια» όσων εκδήλωσαν σήμερα την αντίθεση τους στην κυβερνητική πολιτική μας είπε ο Παπουτσής, ενώ έκανε λόγο για «φασίζουσες μειοψηφίες –που- επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους»!

Κοίτα ποιος μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας!!! Αυτός που ηγείται των δολοφόνων εκχτόλων πραιτοριανών του συστήματος –μόλις πριν μερικές μέρες σκότωσαν ένα οικοδόμο μέλος του ΚΚΕ- αυτός του οποίου οι υφιστάμενοι έσπασαν χέρια, κεφάλια στην Κερατέα, αυτός που ανέχεται –αν δεν διατάζει- μα ξυλοκοπούνται κτηνώδικα οι διαδηλωτές, να πνίγευαι στα χημικά κάθε εργατική διαδήλωση.
Πρέπει να έχει θράσος χιλίων πιθήκων ο υπουργός Μπάτσων και Καταστολής για να ισχυρίζεται ότι είναι απαράδεκτη κάθε αντίδραση στην χούντα που υπηρετεί. Είναι εξοργιστικό να μιλάει για «φασίζουσες μειοψηφίες» χαρακτηρίζοντας χιλιάδες λαού που αντιστέκεται στην βάρβαρη καπιταλιστική επιδρομή που κάνει η κυβέρνησή του και αυτός αναλαμβάνει, με τα «όργανά του» να «καθαρίσει το τοπίο» σε όσους φέρνουν αντιστάσεις.

Αντί για οποιονδήποτε παραπέρα σχολιασμό θα επαναλάβουμε αυτά που είχαμε γράψει για τον υπουργό προστασίας του Συστήματος:

Ο Παπουτσής έχει ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ και απόλυτη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτικής που υπαγορεύει τη βάρβαρη κι άνευ ορίων ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ εκ μέρους των υφισταμένων του.
Ο Παπουτσής δεν είναι Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι δηλαδή ΄ένας αστοιχείωτος επαρχιώτης φασίστας με μηδαμινή πολιτική συγκρότηση κι ελλιπέστατη γνώση της πολιτικής ιστορίας.

Ο Παπουτσής ήταν γραμματέας της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ, ξέρει από πολιτική και σίγουρα κατέχει τις στοιχειώδεις μαρξιστικές αρχές, άρα έχει ΣΑΦΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ρόλου του, ως υπουργού της Αστυνομίας μιας -κατ’ ουσίαν- ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Όπως λοιπόν το 1943 επιλέχθηκε από τους κατακτητές κάποιος Ι. Ράλλης με τη λογική ότι για τη θέση του πρωθυπουργού έπρεπε να επιλεγεί κάποιος προερχόμενος από τον αστικό-κοινοβουλευτικό πολιτικό κόσμο, έτσι και το 2010 επιλέχθηκε ως υπουργός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣΑΣ, ένας ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΕΕ! Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι η διεύρυνση των συμμαχιών και της κοινωνικής βάσης των κυβερνήσεων!

Κι αυτά ο Παπουτσής τα γνωρίζει! Απλά είναι φανερό, ότι ο υπουργός Προ Πο (όπως κι οι υπόλοιποι δωσίλογοι υπουργοί της κυβέρνησης) έχει “μεθύσει” απ’ το “κρασί” που κερνάει ο εκάστοτε κατακτητής τους- όπου γης- τοποτηρητές του κι ως εκ τούτου ξευτυλίζεται χωρίς καν να λαμβάνει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την πολιτική του αυτοπροστασία.

Είναι προφανές ότι έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ…ΤΑΓΜΑΤΩΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *