Για άλλη μια φορά τα παιδιά του luben έφτιαξαν ένα απόλυτα εύστοχο βιντεάκι που έχει σχέση με τα όσα παρακολουθούμε -που πραγματικά θα έπρεπε να είναι αδιανόητα- σε σχέση με το έγκλημα των Τεμπών.
Και όντως είναι αξιοσημείωτο ότι με τόσες αποκαλύψεις που γίνονται καθημερινά – είναι εντυπωσιακά τα όσα βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας από in.gr και “Καθημερινή”- δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο κανέναν από τους “αρμόδιους”. Είναι τόσο εξουσιαστικά παχύδερμα που ενώ διαπιστώνουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες άτομα, στα συγκλονιστικά συλλαλητήρια που υπήρξαν στην Ελλάδα τους αποδίδουν ευθύνες για τα ψέματα και τους θεατρινισμούς που μας σερβίρουν όλο αυτό το διάστημα, δεν βρέθηκε ούτε ένας να παραιτηθεί από την καρέκλα του.
Και φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα απ’ τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και από την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την τραγωδία των Τεμπών και συγκεκριμένα για το ζήτημα του «ξεμπαζώματος-μπαζώματος» του σημείου του δυστυχήματος. Ολα αυτά γίνονται για μικροκομματικές σκοπιμότητες. Εκεί εντάσσεται και η επίθεση που εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ κατά του πρώην προέδρου της Βουλής και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα, τον οποίο κατηγορεί ότι «φέρει βαρύτατη ευθύνη για την απόκρυψη των εν λόγω στοιχείων από την Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Τασούλας είναι έκθετος, όπως βαριά εκτεθειμένος είναι και ο Πρωθυπουργός που δεν τον αποσύρει από τη διαδικασία εκλογής ΠτΔ μετά από τέτοιες αυταπόδεικτα αντιθεσμικές μεθοδεύσεις».
Τα παιδιά του luben θυμίζουν στην ελληνική κοινωνία πως έδρασε συμμορία του τσιμέντου στο #τεμπη_εγκλημα
— Marka2‼️ (@Marka2free) February 4, 2025
Πως υλοποίησαν το σχέδιο συγκάλυψης και πως ο Μητσοτάκης με θεατρινισμούς,ψέματα και τοξικότητα κορόιδευε την ελληνική κοινωνία
Απλά τρομακτικό#Δεν_Έχω_Οξυγόνο pic.twitter.com/cbbJo1SVBD
***
Ο Αντώνης Κανακης σχολιάζει τον ψωριάρη και την ομάδα μπετόν της ΝΔ για το #τεμπη_εγκλημα #Δεν_Έχω_Οξυγόνο pic.twitter.com/l5053OSnxv
— Marka2‼️ (@Marka2free) February 4, 2025
Αφήστε μια απάντηση