Θύμα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου από ΜΜΕ και πολιτικάντηδες

Αυτός ο άνθρωπος πήγε και κατέθεσε στο ταμείο δανείων και παρακαταθηκών την σύνταξη του -700 ευρώ- “για να σωθεί η Ελλάδα”.
Γι αυτήν την Ελλάδα που όταν την χρειάστηκε έπρεπε να πληρώσει το κομπόδεμα που απέκτησε με τους κόπους μιας ζωής για να βρει την υγειά του.

Οχι δεν είναι βλάκας. Τρομοκρατημένος είναι και “αγαθιάρης”. Θύμα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου από ΜΜΕ και πολιτικάντηδες.
Ας δώσουμε τον λόγο στον Στάθη της χθεσινής “Ελευθεροτυπίας”:

“Αυτοί οι ισχυροί, όπως η κυρία Νάνα Μούσχουρη, και αυτοί οι πολιτικοί, όπως η υφυπ. Εσωτερικών κυρία Τζάκρη, οίτινες δίνουν από το περίσσευμά τους υπέρ πατρίδος, όχι μόνον είναι υποκριτές, όχι μόνον η πράξη τους είναι ατελέσφορη, αλλά προσέτι χτυπούν τον λαό πισώπλατα!

Προσπαθούν τάχα να δώσουν το «καλό παράδειγμα», αυτοί που τα έχουν όλα σε εκείνους που δεν έχουν τίποτα, ώστε να αποστερηθούν οι τελευταίοι απ’ το υστέρημά τους κι άλλο! Και μάλιστα εθελοντικώς.
Κι όχι μόνον! Αλλά να νοιώθουν κι άσχημα, αν δεν τα καταφέρουν.

Είναι αηδιαστικό, όταν προσπαθούν οι Δυνατοί από θέσεως ισχύος κι αφ’ υψηλού να παραστήσουν ότι έχουν το ηθικό ανάστημα να παραδίδουν στον λαό χρηστομάθεια.

Μάλιστα ούτε ως ευεργέτες του χιλιάρικου μπορεί να τους εκλάβει κανείς, ούτε καν ως φιλάνθρωπους έστω της βιτρίνας. Απλώς κομιλφώ εχθροί του λαού είναι σε στιγμές κρίσιμες για την πατρίδα και τις τύχες των ανθρώπων της, του μέλλοντός της, των νέων…”.

Με άποψη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *