Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός «αρμοδίου»;

Αποφύγαμε να σχολιάσουμε τις απόψεις του βουλευτή της Ν. Δ. Πάνου Καμμένου. Θεωρήσαμε ότι η εκφρασμένη θέση του ότι ο Γ. Παπανδρέου λειτουργεί σαν έμμισθος broker των διεθνών κερδοσκόπων δεν ήταν παρά ένα λεκτικό πυροτέχνημα απ’ αυτά που συνηθίζουν να εκτοξεύουν οι πολιτικάντηδες για να αποκτήσουν μια εφήμερη δημοσιότητα.
Υποθέταμε ότι μετά την αποδοκιμασία που εισέπραξε από το κόμμα του (το είδαμε με τις δηλώσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κ. Τασούλας, αλλά και του εκπρόσωπου του κόμματος κ. Γ. Μιχελάκης, που στην κυριολεξία τον άφησαν ακάλυπτο), θα αναδιπλωνόταν.

Σήμερα όμως τον ξανακούσαμε –στο «ράδιο 9»- να επιμένει στον χαρακτηρισμό για τον ΓΑΠ -ότι λειτουργεί ως «έμμισθος broker των διεθνών κερδοσκόπων»-, να δηλώνει ότι «αν λέει ψέματα ο κόσμος να τον πολτοποιήσει» και να δεσμεύεται ότι θα καταθέσει στην βουλή αποδεικτικά στοιχεία που θα τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό του.

Πολλές εκτιμήσεις θα μπορούσαμε να κάνουμε για την σκοπιμότητα της στάσης του νεοδημοκράτη βουλευτή. Ολες όμως θα ήταν αυθαίρετες. Το γεγονός σίγουρα, είναι ότι όσα αποδίδει, ο Π. Καμμένος, στον κατά τύποις πρωθυπουργό, εμπίπτουν στην σφαίρα –και μάλιστα για κακούργημα- του κοινού ποινικού δικαίου. 
Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός «αρμοδίου»; 

0 απαντήσεις στο “Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός «αρμοδίου»;”

  1. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΕΠΙ ΝΟΥΔΟΥ ΑΥΤΑ – ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ)? ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΕ (ΚΥΡΙΩΣ – ΒΛΕΠΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *