Πέθανε ο διεφθαρμένος, παρανοϊκός, πολεμοκάπηλος, αμερικανός γερουσιαστής, Τζον Μακέιν και ο ISIS πενθεί.

 O ISIS πενθεί. Εκτός από τις τελευταίες ήττες στη Συρία, οι οποίες τον εξαφάνισαν από το χάρτη,έχασε και το βασικό του υποστηρικτή. Τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος πέθανε από καρκίνο. Ο γερουσιαστής ήταν ο κρυφός χρηματοδότης του Ισλαμικού Χαλιφάτουόπως και κάθε φασίστα – νεοναζί εξτρεμιστή, προκειμένου να σκοτωθούν περισσότεροι αθώοι άνθρωποι.

Επειδή είχα γράψει πέρυσι γι αυτόν, να θυμηθούμε λίγο τι είχαμε και τι χάσαμε:

Ο εγκληματίας πολέμου λέγεται John McCain, είναι 80 χρονών, αλλά εξακολουθεί να είναι δημόσιος κίνδυνος, γιατί ακόμα είναι κολλημένος στην καρέκλα του γερουσιαστή. Από την εγκυκλοπαίδεια μαθαίνουμε ότι είχε δοκιμάσει να βάλει δυο φορές για Πρόεδρος των ΗΠΑ και τον ήπιε και τις δυο – ευτυχώς! …  Γιατί, αν το καθίκι έβγαινε Πρόεδρος, ούτε εγώ θα έγραφα, ούτε εσείς θα διαβάζατε. Θα ήμασταν πιθανότατα ραδιενεργή στάχτη…

Ο McCain λοιπόν ήταν από μικρός καταστροφή. Αφού έριξε ως πιλότος 2 αεροπλάνα και τη γλύτωσε χάρη στον ναύαρχο μπαμπά του, βομβάρδισε αμάχους στο Βιετνάμ. Να πούμε ότι όλοι οι Αμερικάνοι πιλότοι θεωρούνταν από τους Βιετναμέζους απάνθρωποι εγκληματίες.
Αν δείτε τι έκαναν στους αμάχουςαλλά και το περιβάλλον τα αεροπλάνα τους, θα συμφωνήσετε αμέσως. Ο τύπος λοιπόν έφαγεένα Ρωσικό Αντιαεροπορικό πύραυλο, αλλά τη γλύτωσε, καθώς “κακό σκυλί…”κλπ. Βούτηξε με αλεξίπτωτο σε μια λίμνη και θα πνίγονταν, αν δεν τον έσωζαν αυτοί που πριν λίγο τους βομβάρδιζε. Φυσικά τον έβαλαν στην ψειρού. Έκαναν όμως ένα λάθος: Τον άφησαν πάλι…

Αφού γύρισε, θυμάται το μακρύ και σκληρό πύραυλο στα οπίσθια του κι έτσι έχει ένα σοβαρό κόμπλεξ με κάθε τι Σοβιετικό. Τη Ρωσία την αντιπαθεί από σπόντα, λόγω ότι ήταν κάποτε η ΕΣΣΔ.

Αυτό το τομάρι είναι μπλεγμένος σε όλες τις βρομοδουλειές της CIA. Χαμουρεύονταν με την δήθεν αντιπολίτευση ενώ εξόπλιζε όποιον ήταν αντίθετος με τον Άσαντ ακόμα και τους φονιάδες τουISIS.
Υπάρχουν φωτογραφίες όπου είναι μαζί μεαπαγωγείς, τρομοκράτες, δημίους, κοκ, ενώ χαμογελά σαν ηλίθιος…

Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις κυρώσεις των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους, προς τη Μόσχα, ενώ αν και είναι Ρεπουμπλικάνος έχει υιοθετήσει τη ρητορική Κλίντον όσον αφορά τις δήθεν επιθέσεις από Ρώσους hacker κατηγορώντας μάλιστα τη Ρωσία για “πολεμική ενέργεια εναντίον των ΗΠΑ”! Κι αντί να είναι σε κλινική είναι στη γερουσία…

Φυσικά είναι και διεφθαρμένος, αλλά επειδή τέτοια τεφαρίκια δεν βρίσκονται εύκολα, φροντίζουν όλοι ώστε να βγει λάδι…

Εμείς δεν χάσαμε άνθρωπο… διεφθαρμένο παρανοϊκό πολεμοκάπηλο χάσαμε. 

Ο ISIS εντούτοις σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή στον εξοπλισμό, εκπαίδευση και κάθε είδους βοήθειας στην τρομοκρατική οργάνωση θα του αφιερώσει τις επόμενες δολοφονίες. 

Στο μεταξύ μεσίστια κυματίζει η αστερόεσσα εφόσον τέτοιοι αλλοπρόσαλλοι πολιτικοί σπανίζουν ακόμα και στις ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ. Ευτυχώς…

Λέγεται πως ο Μακέιν ήταν τσαντισμένος με τον Τραμπ, διότι ο Πρόεδρος αργούσε να κηρύξει πυρηνικό πόλεμο στη Ρωσία. Ήθελε επίσης να επιτεθεί στη Β. Κορέα την Κίνα, το Ιράν, την ανθρωπότητα, τον πλανήτη Γη γενικότερα. Αλλά δεν πρόλαβε. Μεγάλη τύχη είχαμε, βέβαια υπάρχουν ακόμα καθίκια που συνεχίσουν το όραμα του.

Τώρα κάποιος ίσως πει ότι δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι για έναν που πέθανε. Πριν πεθάνειο τύπος αυτός φρόντισε να στείλει στον άλλο κόσμο χιλιάδες με τις ενέργειές του. Ανθρώπους που δεν έφταιγαν σε τίποτα, που δεν πείραξαν κανένα, που δεν τους γνώριζε καν.

Φυσικά δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός που έκανε εγκλήματα κι αυτό είναι το χειρότερο, δεν ήταν μόνος του, εφάρμοσε συγκεκριμένη πολιτική που έχουν οι ΗΠΑ και που κατέστρεψε εκατομμύρια αθώους ενώ μπορεί να μας οδηγήσει όλους σ’Ολοκαύτωμα.

Κάθε φορά που ένας Αδόλφος Χίτλερ θα μας αδειάζει τη γωνία, εμείς θα γιορτάζουμε.

Γράφει ο mitsos175

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *