«Η ΝΔ δεν απειλείτε ούτε εκβιάζεται… » απλά προσκυνά!

Οταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να σηκώσει το λάβαρο του ανένδοτου σε μία δήθεν διαπλοκή την οποία διακρίνει μόνο αυτός και η επικίνδυνη παρέα του. Το πύρινο τουί του Kυριάκου Μητσοτάκη το 2017 που έφερε ρίγος… στους οπαδούς της εμπροσθοβαρούς μεταρρυθμιστικής ατζέντας που προωθούσε όταν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι να γίνει κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός, που ηγήθηκε της προσπάθειας που έδωσαν οι ολιγάρχες των μίντια για να μην πληρώσουν στο ελληνικό δημόσιο, και το κόμμα του η ΝΔ χρωστά εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, είχε ανακαλύψει τη διαπλοκή στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Στο πύρινο τwitter του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει:

«Αναδεικνύεται η νέα διαπλοκή στο πρόσωπο του κ.Σαββίδη. Στέλνω μήνυμα σε όλα τα οικονομικά συμφέροντα. Η ΝΔ δεν απειλείται & δεν εκβιάζεται.»

Μετά την σημερινή τροπολογία εξπρές ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι μοναδική του αποστολή είναι να προστατεύσει τα κεκτημένα και τα συμφέροντα του τέρατος της διαπλοκής που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Μητσοτάκης προτίμησε να κλονίσει ηθικά την Κυβέρνηση του παρά να κλονίσει τις σχέσεις του με την ολιγαρχία-μιντιάρχες-εκδότες-που τον στήριξαν για να βγει κυβέρνηση στήνοντας παράλληλα έναν προπαγανδιστικό μηχανισμό που αντιμάχεται τον αγώνα στο να καμφθεί και η οποιαδήποτε αντικυβερνητική φωνή για το επιτελικό κράτος που θέλει.

Πηγή: “Κουτί της Πανδώρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *