Καημένε Τατσόπουλε, τι σου ‘μελε να πάθεις …

Ενας εγωπαθής ρεμπεσκές, και πολιτικός γυρολόγος ο οποίος παριστάνει τον λογοτέχνη, ονομάζεται Πέτρος Τασόπουλος.

Χρημάτισε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατά δήλωση του, εραστής της μισής Αθήνας. Πριν από αρκετό καιρό «δίδασκε» τον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την τηλεόραση του Mega πως θα κατορθώσει να έχει τις … σεξουαλικές του επιδόσεις: «Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε… στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος», μας έλεγε.

Αυτός ο καιροσκόπος, και πολιτικός τυχοδιώκτης είχε πρόσφατα μια δικαστική ψιλοπεριπέτεια μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ένα πρόσωπο της trash tv, o υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, Φίλιππος Καμπούρης, Αφορμή στο υποβληθεί στην αυτόφωρη διαδικασία της σύλληψής του και να του ασκηθεί δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, υπήρξε η παρακάτω ανάρτηση του Π. Τασόπουλου:

Αφού, λοιπόν, βρέθηκε στην επικαιρότητα ο Π. Τατσόπουλος, έγινε δέκτης προσκλήσεων από ΜΜΕ να παραχωρήσει συνεντεύξεις. Σύμφωνα με τον ίδιο επειδή κανόνισε να δώσει πρώτα συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα για το “Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια στην εφημερίδα για την οποία εργάζεται, «Τα Νέα», ο Μαρινάκης τον απέλυσε από τα ΝΕΑ, με συνοπτικές διαδικασίες για «λόγους αρχής».

“Στα «Νέα» δουλεύω πολλά χρόνια ως εξωτερικός συνεργάτης και μόνο επί Μαρινάκη τα τελευταία έξι (από το 2017) με δύο κείμενα ανελλιπώς κάθε βδομάδα. «Δεν κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα», λέμε εμείς οι γιαλαντζί αγγλοσάξονες, αλλά και πάλι, μου έπεσε κάπως βαρύ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι θα έχανα τη δουλειά μου –«για λόγους αρχής!»- επειδή ο Δανίκας μού τηλεφώνησε δέκα λεπτά νωρίτερα από την Παναγοπούλου. Αν δεν ήταν πρόσχημα ήταν γελοίο, αν ήταν πρόσχημα ήταν ακόμη πιο γελοίο. Μήπως όμως, σκέφτηκα, δεν καταλαβαίνω το ιδιότυπο χιούμορ των εφοπλιστών όταν απολύουν λοστρόμους; Έτσι απολύει ο Μαρινάκης“, αναφέρει στον λογαριασμός που διατηρεί στο f/b ο Π. Τατσόπουλος.

Τι τραβάει κι αυτός …. Εχασε την βουλευτική του αργομισθία –καθώς και τον ακραίο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής- και δεν μπορεί τόσο συχνά να μας σερβίρει τηλεοπτικά τις παπαριές του, (π.χ θυμόμαστε αυτόν τον φλωρολελέ, παραλογοτέχνη να παίρνει σβάρνα τα κανάλια μαζί με τον Γεωργιάδη για να ρίχνουν τα βέλη του στον δήμαρχο Χαλανδρίου για την επιλογή του να ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου) επέλεξε τον «άμβωνα» facebook για να μας πλασάρει … τα μαθήματα του. Και δεν είναι μόνο αυτά, Εύκολα επαναφέρουμε στην μνήμη μας τη «χείρα βοηθείας», που έτεινε ο Τατσόπουλος στα … πνευματικά κατακάθια, τα οποία κανιβάλλισαν τη μνήμη του άτυχου 19χρονου …”τζαμπατζή”, Θανάση Καναούτη, που ασέλγησαν στην πολιτική πράξη του Δ. Χριστούλα του αγωνιστή, που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα.

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *