Και μια “χρωματιστή” είδηση

Απ’ τις ελάχιστες “χρωματιστές”, αισιόδοξες ειδήσεις, στο σκοτεινιασμένο χρονικό διάστημα που διανύουμε, είναι η εμφάνιση της μαζικής λαϊκής αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, που η συνειδητή κυβερνητική ανικανότητα τους οδήγησε να περνάνε δραματικές καταστάσεις εξ’ αιτίας ενός καιρικού φαινομένου.

Την στιγμή που σφυράνε αδιάφορα οι καπιταλιστικοί όμιλοι που έχουν αστρονομικά κέρδη από τον “πληθωρισμό της απληστίας”, και που οι ταγοί της επικρατούσας θρησκείας συνιστούν να κάνουμε προσευχές και μας δίνουν την “ευλογία” τους σαν θεόπνευστη προσφορά στην τραγωδία που βρίσκεται μεγάλη μερίδα του κόσμου, ο λαϊκός κόσμος της εργασίας και οι απόμαχοι της δουλειάς προσφέρουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τους πληγμένους συνανθρώπους μας. Και αυτό είναι το μόνο ευχάριστο και αισιόδοξο σήμερα.

Να πούμε και το αυτονόητο. Αυτή η πρωτοβουλία του “Ρουβίκωνα” δεν πρόκειται να δει την δημοσιότητα από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ. Βλέπετε για τους αρχισυντάκτες των ΜΜΕ, αυτή η ουσιαστική κοινωνική προσφορά από τα μέλη αυτής της συλλογικότητας δεν αξίζει καμιά αναφορά εν αντιθέσει κάποια “εικαστικής παρέμβασης” σε τοίχο οικείας “έγκυρου δημοσιογράφου” ή στον τόπο διαμονής ενός εξουσιαστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *