Κομμουνιστικός δάκτυλος

Γράφει ο mitsos175

Πολύς κόσμος στη θεαματική καρναβαλική παρέλαση στην Πάτρα. Σάτιρα, κέφι, χορός… Χρόνια είχαν οι Πατρινοί να γιορτάσουν ελεύθερα, χωρίς τις απαγορεύσεις του χουντικούλη δήθεν για τον κορωνοϊό.
Κάποιες «θείτσες» πήγαν να μιλήσουν για συνωστισμό και τα κακά που φέρνει, αλλά η πόλη τους είπε «σκάστε πια» και βγήκε να ξεφαντώσει.
Όσο για τραγούδια δυο μέρες ακούμε συνέχεια καλές (κυρίως παλιές) επιτυχίες. Κι εδώ θα μιλήσουμε για το μεσαίο «κομμουνιστικό δάκτυλο» που ύψωσε το καρναβάλι στο τραγούδι που θα στείλουμε στην Γιουροβίζιον.
Έχει ακουστεί μέχρι και το Ρίτα – Ριτάκι. Γι αυτό έχει κάνει ένα πολύ καλό video o Αριστοτέλης Ρήγας. Πρέπει να το ακούσετε σε Κρητικό στυλ ή σε νησιώτικο, να το ευχαριστηθείτε περισσότερο.

Το θέμα είναι, δήμαρχε, πως δεν μπορεί να βάζεις «το εργαλείο» (τα κάνω όλα μετά τις δύο) ή το «Κακοσάλεσι» και να μη βάζεις «το Ζάρι» που είναι ο νόμος της Τσιμεντώνης στην πράξη. Λίγο Ελληνικά, λίγο Αγγλικά, «λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τα αγόρι μου ου ου» το οποίο ήταν κι αυτό στο μεγάλο, τεράστιο, τρισμέγιστο, τιτάνιο, εσμό της Γιουροβίζιον.
Έτσι θα στηρίξουμε την εθνική προσπάθεια να πάρουμε 4 φορές τα 3 (με το συμπάθιο) δηλαδή το 12;

Γιατί νομίζετε στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία; Δίδουμε εκεί μερικές εκατοντάδες παλιά πυροβόλα, να μας δώσουν ένα ολοκαίνουριο δωδεκάρι.
Ξέρω τι θα πείτε, πως ήπια πολλή μαυροδάφνη. Πράγματι, ήταν, όχι λόγω της ημέρας, αλλά λόγω του λογαριασμού. Είδα το ρεύμα κι έπαθα ηλεκτροπληξία. 4 φορές αυτό που πλήρωνα πρόπερσι 2 φορές το περσινό. Μιλάμε για γεωμετρική πρόοδο. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθεί τώρα πόσο μάλλον του χρόνου που θα είναι διπλάσιο Έτσι κι εγώ βούτηξα ένα μπουκάλι και βγήκα έξω μαζί με την Καλλιόπη.

Αυτό έκανε ο κόσμος, βγήκε να γλεντήσει για να ξεχάσει. Να ξεχάσει πως θα είναι χρεωμένος, πως τα παιδιά του θα είναι άνεργα ή θα μεταναστεύσουν, πως, αν αρρωστήσει και δεν έχει να πληρώσει, θα πεθάνει. Να ξεχάσει τη μαύρη αγορά και τους ηλίθιους που μας φόρτωσαν τα μεγαλύτερα ναζιστικά καθάρματα.

Στο μεταξύ δείτε πόσο χρόνο ξοδεύουν οι ΑΡΔ για το τριμπούρδελο της Γιουροβίζιον και πόσο συζητάνε για την συμφωνία με τις ΗΠΑ όπου θα έχουμε στρατό υπό τις διαταγές των Αμερικανών, κι αν σκοτωθούν σε κάποια ιμπεριαλιστική επέμβαση, θα τους θάβουμε εμείς, όλα τα έξοδα δικά μας! Αυτό είναι εσχάτη προδοσία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Άλλωστε «άμα δε το ξέρεις, δε μετράει».
«Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» έλεγε το κάθαρμα ο Κανελλόπουλος, κι άλλο κάθαρμα, ο Μητσοτάκης, υιός επίσης καθάρματος, χαρίζει ακόμα και τους στρατιώτες μας στις ΗΠΑ! Στο μεταξύ στέλνει πυροβόλα στην Ουκρανία με τα πυρομαχικά τους. Φυσικά, αφού θα πάρει νέες μίζες από τα καινούρια που θα αγοράσει…

Αυτά από την Πάτρα, πάω πάλι να διασκεδάσω, γιατί η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Πως καλοπερνά ο φτωχός; Επαναστατώντας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *