Σε αδιέξοδο οι σιωνιστές

Σε αδιέξοδο πρέπει να βρίσκονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των σιωνιστών.
Παρά το μακελειό που έχει κάνει στον άμαχο, κύρια, Παλαιστινιακό λαό (για 700 νεκρούς και πάνω, 3.000 τραυματίες κάνουν λόγω τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία), κανένας απ’ τους στόχους του Ισραηλινού στρατού δεν έχει επιτευχθεί.
Οι ρουκέτες της Χαμάς εξακολουθούν να πλήττουν κατά δεκάδες τις Ισραηλινές περιοχές ενώ με την εμπλοκή στις μάχες της Χεζμπολάχ τα πράγματα χειροτερεύουν δραματικά για τους σιωνιστές.

Οι ναζιστές του Τελ Αβιβ οπλισμένοι και υπακούοντας τις διαταγές των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών προσπαθούν εδώ και χρόνια να επιβάλλουν στην Μέση Ανατολή την νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν οι παγκόσμιοι καπιταλιστές.
Σ’ αυτό τον στόχο έχουν δολοφονήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Μας υπενθυμίζει η εφημερίδα The Independent την δράση του «χωροφύλακα» των ιμπεριαλιστών στο χώρο της ευρείας Μέσης Ανατολής:

«Ξεχάσαμε μήπως τους 17.500 νεκρούς –άμαχοι στη συντριπτική τους πλειονότητα, κυρίως γυναίκες και παιδιά– από την εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο το 1982;
Τους 1.700 αμάχους Παλαιστινίους που έχασαν τη ζωή τους στη σφαγή της Σάμπρα και Σατίλα;
Τη σφαγή των 106 άμαχων Λιβανέζων προσφύγων σε βάση του ΟΗΕ στη Γκάνα το 1996, μισοί εκ των οποίων παιδιά;
Τη σφαγή των προσφύγων στη Μαργουάχιν που διατάχθηκαν από τους Ισραηλινούς το 2006 να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να εξολοθρευτούν στη συνέχεια από το πλήρωμα ισραηλινού ελικοπτέρου;
Τους 1.000 νεκρούς στον ίδιο βομβαρδισμό και την εισβολή στο Λίβανο, σχεδόν όλοι εκ των οποίων ήταν άμαχοι;».

Μέχρι τώρα, παρά τις εκατόμβες νεκρούς που έχουν δημιουργήσει οι σιωνιστές, ελάχιστους απ’ τους στόχους τους κατόρθωσαν να υλοποιήσουν. Και σήμερα στα μέτωπα που έχουν ανοίξει η ήττα τους φαίνεται προδιαγραμμένη.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *