Ασε ρε Λιάνα τα κουφά σου…


Την Λιάνα Κανέλλη είχε καλεσμένη πριν λίγο η εκπομπή της Ε.Τ «Ημερολόγιο». Τι παπαριές ακούσαμε απ’ το στόμα της «κόκκινης βουλευτίνας», όπως της αρέσει να αυτοαποκαλείτε, δεν λέγετε.
Πήγε, λέει, στο ΚΚΕ για να προσφέρει στο κόμμα «έστω και κολλώντας αφίσες» και συμπτωματικά βρέθηκε βουλευτίνα του.

Παραπάει το δούλεμα Λιάνα.

Εχεις μια διαδρομή και όσοι έχουν μια στοιχειώδη μνήμη ξέρουν για το ποιόν σου.

Δεν θα σταθούμε στην προσωπική σου ζωή, αν και στην δημοσιογραφική πιάτσα και όχι μόνο πολλά ακούγονται που δεν σε κολακεύουν.
Πολιτικά και μόνο θα αναφέρουμε κάποια πράγματα. Εκδίδεις ένα έντυπο -την “Νέμεσιν”- το οποίο κύρια θεματολογία έχει «να αποκαλύψει τα σχέδια των δυτικών κατά της ορθοδοξίας και του έθνους».
Παράλληλα σ’ αυτό για χρόνια ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» επί χρόνια ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες σου στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.
Αλλωστε η «Νέμεσις» είναι γεμάτη από εμετικά άρθρα για όσους φαντάζεται εχθρούς «της ορθοδοξίας και του έθνους».
Επίσης, Λιάνα δεν ξεχάσαμε με πιο σκεπτικό ήθελες να αναλάβεις πρωτοβουλία για να γίνει συναυλία στα Ιμια το 1997.
Ούτε τότε που είχες φτιάξει μια εταιρία παραγωγής ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων φεσώνοντας ένα σωρό κόσμο. Η επιχείρηση σου είχε χρεοκοπήσει και τα χρέη που είχε δημιουργήσει τα ανέθεσες στην “βουλευτική ασυλία”.

Δεν μας ενδιαφέρει γενικότερα να σταθούμε σε μερικές λεπτομέρειες που όμως δείχνουν το ήθος της «κόκκινης βουλευτίνας». Ας πούμε ποιοι είναι και που απασχολούνται οι τέσσερις «συνεργάτες» που τις δίνει επειδή είναι βουλευτίνα το κυνοβούλειο, και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Ούτε τι παρασκηνιακή συμφωνία έκανε με την Παπαρήγα για να υπάρξει «συνεργαζόμενη» με τον Περισσό. Το βασικό για μας είναι ο ξεπεσμός του ΚΚΕ.

Γαμώτο, λυπούμαστε ειλικρινά για το κατάντημα ενός κόμματος που κάποτε ήταν κομμουνιστικό και σήμερα επιλέγει για βουλευτίνα ένα άτομο που πέρα απ’ τον τυχοδιωκτισμό μόνο εθνικισμό και Χριστοδουλισμό έχει να επιδείξει στην ζωή της.
[Valid Atom 1.0]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *