Το αίμα στα κεφάλια τους

Πέθανε η γυναίκα μητέρα δυο παιδιών που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στα επεισόδια στην Λευκκίμη. Δολοφόνοι οι Ματζατζήδες.

Για το συγκεκριμένο βαρύτατο τραυματισμό οι μπάτσοι για μια ακόμα φορά παραπληροφόρησαν. Αρχικά είχαν ισχυριστεί όταν καταδίωκαν έναν οδηγό μηχανής ο οποίος «…Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, έχασε τον έλεγχο, ανετράπη και παρέσυρε την 43χρονη γυναίκα την οποία τραυμάτισε σοβαρά». Αργότερα μίλησαν ότι το μηχανάκι γλίστρησε από λάδια που υπήρχαν στο δρόμο –οι κάτοικοι που ήταν παρόντες βεβαιώνουν ότι δεν υπήρχαν λάδια στον δρόμο– και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας.

Το έχουμε ξαναγράψει: Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και η μπασκηναρία προσπαθεί να φορτώσει ουσιαστικά τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας στον ανήλικο οδηγό αποκρύπτοντας ότι αυτός έχασε τον έλεγχο από τα απανωτά και πολλαπλά χτυπήματα των δυνάμεων των ΜΑΤ πράγμα που βεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον Αντένα.

Με την ευκαιρία να δούμε την αντίδραση των Νεοδημοκρατών της περιοχής. Ο Λόγος απλώς. Οταν καραμπινάτοι δεξιοί εκφράζονται έτσι για την κυβέρνησή τους και τις δυνάμεις καταστολής, εμείς πώς πρέπει να αντιδράσουμε; (Οι υπογραμμίσεις δικές μας)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΛΕΥΚΙΜΜΗ 29-05-08

ΘΕΜΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ Χ.Υ.ΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΟΣ. Γραφείο κ. Πρωθυπουργού _
ΚΟΙΝ: Υπουργείο Εσωτερικών – υπ’ όψιν κ. Παυλόπουλου
Υπουργείο ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε
Υπουργείο Τουρισμού
Γ. Γραμματέα Ν.Δ κ.ΖΑΓΟΡΙΤΗ
Κ.Γ.Γ ‘ ΠΙ.Ν. κ, Βόσδου
Κ. πρόεδρο ΝΟΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κ. Νίκο Δένδια βουλευτής Κέρκυρας
Μ.Μ.Ε

Αξιότιμοι κύριοι.

Σε συσκευή που είχε καλέσει παλαιότερα ο κύριος Πρωθυπουργός τους γραμματείς υπουργείων και περιφερειών (που ισχύει και για υπουργούς) τόνισε σε αυτούς να είναι κοντά στον πολίτη και να αφουγκράζονται τα προβλήματα του. Εμείς εδώ βλέπουμε τέλειος διαφορετική μεταχείριση, βλέπουμε μεθόδους αυταρχισμού και βάναυσης δικτατορικής συμπεριφοράς!

Αυτή είναι η ανασυγκρότηση του κράτους με τα ΜΑΤ να χτυπάνε αδιακρίτως μικρούς και μεγάλους, να μας ρίχνουν δακρυγόνα, χημικά, χειροπέδες .κρατητήρια και μηνύσεις; Να χαίρεστε το κράτος και το κόμμα που θέλετε να φτιάξετε.

Θέλουν μ’ αυτά τα «δημοκρατικά» μέσα να μας επιβάλουν ένα έργο σε θέση πλέον ακατάλληλη σε όλο το νομό. Στην πιο παραγωγική γη της Κέρκυρας με υπόγεια νερά σε μια λίμνη με δύο ποτάμια δεξιά και αριστερά, με δύο οικισμούς σε μικρή απόσταση ΝΕΟΧΩΡϊ-ΔΡΑΓΩΤΙΝΑ. στην καρδιά του τουρισμού της Λευκίμμης με τον Αγιο Πέτρο και τον Κάβο και σε ένα δρόμο Κέρκυρας -Λευκίμμης που αργότερα θα διασχίζουν όλα τα απορριμματοφόρα των Δήμων από την μια άκρη ως την άλλη του νησιού.

Το αδιέξοδο στη διαχείριση των απορριμμάτων στον νομό το δημιούργησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ στα 20 χρόνια διακυβέρνησης του και στην ανυπαρξία και ανικανότητα των τονικών αρχόντων (Δήμαρχοι. Νομάρχες) που στήριζε επί 30 χρόνια. Ας μας πουν σοβαρά τι έπραξαν και ειδικά από την ένταξη μας στην Ε.Ο.Κ. με τα τόσα χρήματα που υπήρχαν διαθέσιμα.

Πότε ασχολήθηκαν οι κύριοι σοβαρά με τα προβλήματα του νομού; Πελαγωμένοι μέσα στα διάφορα οικονομικά συμφέροντα αποφάσιζαν χωρίς να ρωτούν κανέναν και με παράτυπες πράξεις πουλούσαν και αγόραζαν αφού τους βόλευαν πολλαπλώς πολιτικά — τοπικιστικά — οικονομικά συμφέροντα. Έτσι λοιπόν έγινε και η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου για Χ.Υ.Τ.Α. (λάκκο σκουπιδιών) στα Μισοράχια Λευκίμμης για όλο το νομό και τους Παξούς.

Έρχεστε εσείς σαν κυβέρνηση να υλοποιήσετε και να συνεχίσετε αυτές τις τακτικές μη δίνοντας λύση στο πρόβλημα, οδηγώντας μια κοινωνία επτά χιλιάδων κατοίκων σε οικονομικό μαρασμό.

Σαν Νεοδημοκράτες που στηρίζαμε επί δεκαετίες αυτήν την παράταξη και κυρίως τα δύσκολα χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ σας θεωρούμε όλους συνένοχους στο έγκλημα που διαπράττεται.

Μετά από όλα αυτά και με παρόντα μέλη
Τους .
ΠΡΟΕΔΡΟ. Δοκανάρη Σπυρίδων
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ. Πανδή Π. Σπυρίδων
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ. Κάντα Φώτιο

ΜΕΛΗ.
Γαρδικιώτης Ανδρέας
Βλάχος Δημήτρης
Πανδής Φώτιος
Πανδή Αννα
Κάντα Ευτυχία

ΑΠΟΝΤΕΣ.
Κάντας Παναγιώτης
Κάντα Οεοδοίρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *