Πάει να μας ταϊσει κουτόχορτο η Ντόρα

«Υπάρχει μια τάση ανθρωποφαγίας, η οποία είναι πρωτοφανής. Παίρνω την πολιτική ευθύνη γιατί υπήρξε μια ολιγωρία στο υπουργείο μου και έχω δώσει τις οδηγίες για να δούμε που επιμερίζονται οι ατομικές ευθύνες, δηλαδή σε ποιους υπαλλήλους και δεύτερον, να λάβω όλα τα μέτρα για να μη ξανασυμβεί. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια ανθρωποφαγική τάση, η οποία έχει καταγραφεί κατά κόρον και λυπάμαι πάρα πολύ, δεν θεωρώ ότι ένα τέτοιο θέμα μπορεί να οδηγήσει έναν υπουργό Εξωτερικών σε παραίτηση», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Το πνιγμένο που πιάνετε απ’ τα μαλλιά του μας θυμίζει αυτή η αντίδραση της υπουργού εξωτερικών.

Ας μας επιτρέψει να της θυμίσουμε μερικά πράγματα προσπερνώντας δημοσιεύματα –όπως αυτό του Σ. Λυγερού χτες που ανέφεραν ότι ο Καραμανλής δεν επέτρεψε σε βάθος διερεύνηση του σκανδάλου της «Ζήμενς» επειδή «εμπλέκετε ανώτατο μέλος της κυβέρνησής του», φωτογραφίζοντας την Ντόρα Μπακογιάννη.

Το Μητσοτακέικο είχε πολλά στενά νταλαβέρια με πρόσωπα που έπαιξαν βασικό ρόλο στο σκάνδαλο της «Ζήμενς».

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε γράψει αναλυτικά. Αλλά και η Ντόρα είχε πιο στενές «οικογενειακές» σχέσεις με τα πρόσωπα που μοίραζαν τις μίζες της «Ζήμενς».
Αρκετοί θυμόμαστε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν όλες σχεδόν οι φυλλάδες της Ντόρας αγκαλιά με τον Χριστοφοράκο στον γάμο – υπερπαραγωγή του γιού της Κώστα που έγινε το 2006 στο Καρπενήσι.
Όπως επίσης θυμόμαστε ότι τον περασμένο Ιούνη όταν υπήρξαν δημοσιεύματα που έφεραν τον στενό συνεργάτη της στο ΥΠΕΞ Λεωνίδας Δραγουμάνο να έχει πάρει από την «Ζήμενς» τεχνολογικό εξοπλισμό περίπου 8.000 ευρώ, χωρίς να τον πληρώσει. Τότε η Ντόρα αναγκάστηκε να τον «παραιτήσει» (πλασματικές κινήσεις, όπως έκανε και ο Παυλίδης με τον ιδιαίτερο του γραφείου του) για να μείνει αυτή αλώβητη.

Και στην τελική δεν μπορεί να φάμε τόσο κουτόχορτο ώστε να πιστέψουμε τις αστείες δικαιολογίες της Ντόρας περί «ολιγωρίας» κάποιων υπαλλήλων του υπουργείου της που είχαν σαν αποτέλεσμα ο Καραβέλας να γίνει … Λούης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *