Καραμπινάτη αλητεία του “Τρωκτικού”

Αυτή κι αν είναι αλητεία! Το blog “troktiko” κάνει ανάρτηση δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι ο Κουνταρδας είναι «ο δολοφόνος του ειδικού φρουρού»!

Καμιά επιφύλαξη ότι το συγκεκριμένο άτομο –ο Ν.Κ- μπορεί να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και να δημιουργεί φαντασιώσεις στο μυαλό του, όταν έχουν προηγηθεί επανειλημμένα κείμενα του Ν.Κ στο διαδίκτυο που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. (Μια χαρακτηριστική έκφραση του Κουντουρά από το τελευταίο κείμενο του στις 17/6: «Οσο σκληρό και αν ακούγεται, ευθύνη θα φέρουν σε κάθε περίπτωση και οι γονείς μου οι οποίοι έχω να πω, πως δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους δολοφόνους του αλέξη»».

Παριστάνουν ότι έχουν άγνοια οι συντάκτες του «troktikou» στα όσα έχουν δηλώσει οι συνήγοροι του.

Προσπερνούν την κοινή λογική ότι δεν πάει κανένας να παραδοθεί στους μπάτσους όταν δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και να δικαστεί σε ισόβια.

Αλλά είναι τόσο αλήτες, οι υπεύθυνοι του «τρωκτικού» που γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως.

Όταν ακόμα και οι μπάτσοι διατυπώνουν επιφυλάξεις για την «ομολογία» Κουνταρδά –δεν μπορεί να κάνουν και διαφορετικά αφού το ψυχικό του πρόβλημα είναι οφθαλμοφανές- αυτοί δηλώνουν κατηγορηματικά: «είναι δολοφόνος».

Ξεπέρασαν στην προβοκάτσια και τις αστικές εφημερίδες. Να τι γράφουν π.χ. τα σημερινά «Νέα»:

“Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουνταρδάς δεν έδωσε απτά στοιχεία για τη συμμετοχή του στη δολοφονία, ενώ φέρεται να έχει αναφερθεί σε μία σφαίρα από καλάσνικοφ που είχε στην κατοχή του φιλικό του πρόσωπο.
Όμως, το πρόσωπο αυτό είχε ελεγχθεί, όπως και η σφαίρα, και δεν είχε προκύψει καμία σύνδεση με όπλο χρησιμοποιημένο σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία πάντως κρατά εξαιρετικά χαμηλούς τόνους για την υπόθεση, καθώς η περιγραφή που φέρεται να έκανε ο 32χρονος για το σκηνικό της δολοφονίας του ειδικού φρουρού δεν δένει με τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί από τον τόπο του εγκλήματος και θεωρούνται αδιαμφισβήτητα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που εξέφραζαν χθες το βράδυ ανώτεροι παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, «ο Κουνταρδάς κατά πάσα πιθανότητα ξέρει πράγματα για την υπόθεση, αλλά η ομολογία του είναι πιθανότατα αποκύημα της φαντασίας του, με δεδομένο ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα»”.

0 απαντήσεις στο “Καραμπινάτη αλητεία του “Τρωκτικού””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *