Η ΕΛΛΑΣ ΣΩΘΗΚΕ !!!


Από χθές, όλα τα δελτία ειδήσεων αφιέρωσαν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους και τις σελίδες τους, και θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες ακόμη εντονώτερα, στην μεγάλη είδηση: Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, αναδιοργανώνεται !!!!
Αυτή είναι η απάντηση της ΝΔ στα αδιέξοδα της Ελληνικής κοινωνίας ! Αυτό είναι που περιμένει με κομμένη την ανάσα ο Έλληνας πολίτης ! Αυτό είναι που θα σώσει την Ελλάδα !!!

Αν ο κ. ΑΛΦΑ, θα φύγει από την κομματική θέση που κατείχε ως σήμερα και θα αναλάβει τη θέση του κ. ΒΗΤΑ, ο οποίος προάγεται εις βάρος του κ. ΓΑΜΜΑ, που θα αναλάβει τη θέση του αναβαθμισμένου κ. ΔΕΛΤΑ, κ.ο.κ.

Ο συνολικός χρόνος που διατέθηκε στην είδηση της αλλαξοκαρεκλιάς του πολιτικού προσωπικού της ΝΔ, από το σύνολο των καναλιών, ήταν 3ώρες και 37 πρώτα λεπτά, την στιγμή που ο χρόνος που διατέθηκε στην ιστορική Διακήρυξη του γίγαντα Μίκη Θεοδωράκη (με την οποία κατέστησε υπόλογο της πτώχευσης, το σύνολο των πολιτικών μηχανισμών –κόμματα – και του πολιτικού προσωπικού που τους υπηρετεί) ήταν μόλις 6,5 πρώτα λεπτά!!

Εν μέσω της πιο σφοδρής θύελλας που κλυδωνίζει το καράβι ΕΛΛΑΣ και το απειλεί με τσάκισμα στα βράχια της λαθεμένης πορείας του, τα ΜΜΕ, «η 4η Εξουσία» της Δημοκρατίας, αντί να πασχίζει να αναδείξει την Αλήθεια που θα σώσει τη χώρα και αντί να αποκαλύπτει τα μεγάλα ψέμματα που οδήγησαν στο βόρβορο της πτώχευσης και της υποτέλειας, χαριεντίζεται με τις αλλαξοκαρεκλιές των ενόχων της κοινωνικής φτώχειας, σαν να μην είναι αυτοί οι ιδιοι, οι ένοχοι της εξευτελιστικής πτώχευσης της Πατρίδας.

Τους συμπεριφέρεται όπως στις καλές μέρες, που έτρωγαν τις λαχταριστές αστακομακαρονάδες των παχυλών κρατικών διαφημίσεων, προσκεκλημένοι και ομοτράπεζοι του καπετάνιου και του πληρώματος, στα πολυτελή σαλόνια των VIPs.

Λές και δεν τρέχει τίποτε! Αυτοί, εκεί, στο μεροκάματο της προπαγάνδας τους, στο γλείψιμο των αφεντικών τους, στο κυνήγι των λοβοτομημένων οπαδών, των τελευταίων που απόμειναν να στηρίζουν το ετοιμόρροπο (κάτω από το βάρος των αμαρτιών του) καθεστώς πολιτικό σύστημα.

Δεν βλέπουν πως αυτή η στάση τους, έχει απομακρύνει τους σκεπτόμενους αναγνώστες και ακροατές τους, που τα φτύνουν και τα αναγκάζουν σε κλείσιμο.

Οι πριμαντόνες της μεταπολιτευτικής Ελληνικής ηλεκτρονικής και έντυπης, ιδιωτικής και δημόσιας, «δημοσιογραφίας», επαλήθευσαν, έτσι, για άλλη μία φορά, αυτές τις μέρες, τα λεγόμενα του Τζών Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτη των «New York Times», στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.

Γι’ αυτό και τα αντιγράφω:

Όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, ο Σουϊντον είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει την Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ”.

Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio Machine Workers of America, NY 1979.

Έτσι, οι «διανοούμενες πόρνες», ενδιαφερόμενες μόνο για τον μπεζαχτά, αδιαφορώντας αν μεταδίδουν πολιτική σύφιλη ή έητζ στο κοινωνικό σώμα και εκμεταλλευόμενες την ανυπαρξία νόμων ή τής τήρησής τους, συνεχίζουν να επιδίδονται στο προσοδοφόρο επάγγελμά τους, αγκαλιασμένες σφιχτά με τα γυμνά από κάθε θετική πρόταση κόμματα, προσβάλλοντας ασύστολα την δημόσια (πολιτική) υγεία και αιδώ.


Η Δημοκρατία, όμως, ως άμεσα πληγόμενη από την συμπεριφορά τους, θα εκδικηθεί αναλόγως.

Αυτό, το εγγυάται τόσο η κοινωνιολογία, όσο και η ιστορία. Και θα έπρεπε να το γνωρίζουν…

Αναδημοσίευση από seisaxthia.blogspot.com

0 απαντήσεις στο “Η ΕΛΛΑΣ ΣΩΘΗΚΕ !!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *