Κινηματογραφικές βραδιές στο στέκι της λαϊκής συνέλευσης Χολαργού – Παπάγου

10321060_782310181788616_179352873454598796_oΚερνάμε και ποπκόρν από βιολογικό καλαμπόκι!!!! (Ελάτε νωρίς να προλάβετε! )

Επίσης, το ψυγείο θα ναι γεμάτο μπύρες ! (το κουτί για την οικονομική ενίσχυση του στεκιού φυσικά θα είναι εκεί & η όποια συνεισφορά θα εκτιμηθεί! )

Tην Κυριακή 11/5 στις 20:00, στο στέκι της ΑΛΣΧΠ, θα γίνει προβολή της ταινίας “ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε ” του Άρη Χατζηστεφάνου. Διάρκεια 83′.

Είσοδος & έξοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

“Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.
Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής.
Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα.

Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράψαμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.
Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε, φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.”–
Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *