Πετούσαν στα σύννεφα και έπεσαν με γδούπο

samaras-venizelos_1Πέφτουν απ’ τα σύννεφα τις τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Από τις συνεχείς πτώσεις έχουν υποστεί πολλαπλά κατάγματα στον εγκέφαλο. Έπεσαν από τα σύννεφα επειδή η Νέα Δημοκρατία τους πήρε… φλουρί κωνσταντινάτο, δηλαδή την κυρία Άντζελα Γκερέκου.

Για ανήθικη και αντιαισθητική πολιτική πράξη έκανε λόγο στην επιστολή που έστειλε ο κ. Βενιζέλος στον αγαπητό Αντώνη. Ειρήσθω εν παρόδω το «ανήθικη» το καταλαβαίνω, το «αντιαισθητική» όμως δεν ταιριάζει. Ας είναι όμως.

Δεν περίμεναν στη Χ. Τρικούπη τέτοια συμπεριφορά από φίλους. Μαζί έδωσαν τις μάχες κατά του κόκκινου εχθρού, μαζί φίλαγαν τις κατουρημένες ποδιές των δανειστών, μαζί τρομοκρατούν τον κόσμο και τώρα στο παρά ένα ο μεγάλος αδερφός πούλησε τον μικρότερο για μια υποψηφιότητα.

Συμβαίνουν όμως αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Υπομονή. Αύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί κι αν χρειαστεί θα ανταμώσετε πάλι για να σώσετε την πατρίδα από τα νύχια των εξτρεμιστών. Έχετε πάρει το κολάι. Άλλωστε το έχετε δηλώσει: θέλετε να τερματίσετε τρίτοι για να είστε οι ρυθμιστές.

Έπεσαν όμως από τα σύννεφα στο ΠΑΣΟΚ και λόγω των δηλώσεων του πρωθυπουργού για τους μετανάστες στον Έβρο και στη Χαλκίδα. Έντρομοι ανακάλυψαν ότι το μέγαρο Μαξίμου γύρισε στην εποχή Μπαλτάκου. Σπουδαία, πράγματι , ανακάλυψη. Μα βρε παιδιά, ποτέ δεν έφυγε ο Μπαλτάκος από το πρωθυπουργικό γραφείο. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, αποχώρησε το σώμα του, αλλά το πνεύμα του είναι εκεί. Ζει και βασιλεύει.

Αφήστε λοιπόν τον οδυρμό, δεν σας πιστεύει κανείς, και συγκεντρωθείτε στο στόχο σας: Να γίνετε ο χρήσιμος ηλίθιος για κάθε χρήση.

Πηγή: Τάσος Παπάς – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *